Om oss

Brunbjørn ble etablert våren 2013 og er en bedrift i vekst. Vi er en totalentreprenør innen telekom, og tilbyr også alt av elektrikertjenester. Brunbjørn skal være en kompetansebedrift med de beste løsningene innen både elektro og fiberteknologi. Våre ansatte har høy kompetanse og bred erfaring, og er dermed bedriftens nøkkelressurser. Derfor har vi også en flat struktur i organisasjonen, der det er kort vei fra montør til beslutningstaker.


I Brunbjørn har vi et bredt fagmiljø, med faglig tyngde, solid bransjeerfaring og høy gjennomføringsevne. Vi setter fokus på at kunden skal ha en god opplevelse fra første møte, til gjennomføring og overlevering. Som kundens rådgiver arbeider vi proaktivt og løsningsorientert.


Brunbjørn er en bedrift som er opptatt av trivsel og arbeidsglede blant de ansatte. Trivsel er grunnleggende og avgjørende for hvordan vi har det, og i Brunbjørn har vi fokus på kompetanseheving og utviklingsmuligheter. Vi mener dette øker arbeidsgleden til våre ansatte, samtidig som tjenestene vi leverer til våre kunder blir enda bedre.


I likhet med et godt arbeidsmiljø, ønsker Brunbjørn å være en attraktiv arbeidsplass både for nyutdannede og personer med erfaring. For å gi nyutdannede en mulighet på arbeidsmarkedet, er Brunbjørn godkjent som lærebedrift og tar inn lærlinger i flere fag.


Brunbjørn AS

Org.nr.: 911 78 0917

Korgvegen 33, 2619 Lillehammer